Programma & Kosten

*** Helaas kan de kookclub tot nader bericht niet meer plaatsvinden i.v.m. ontvangen bericht van de Gemeente. ***

Lespakketten

De chefs van de kinderkookclub kunnen lespakketten kopen. Omdat ik per pakket een lesprogramma ontwerp en de gerechtjes zorgvuldig uitkies, is dit de leukste manier voor de chefs om deel te nemen aan de kinderkookclub. Het is echter ook mogelijk om de kids in te schrijven voor losse lessen. Hieronder een overzicht van de beschikbare plekken en datums. Voor meer informatie over de kookclub en de lessen kun je op de site verder lezen. Hier is te lezen wat de kids allemaal zullen doen tijdens een middag en waarom het zo’n geweldige activiteit is voor ze. Inschrijven kan via info@deserieuzezaak.nl

 

De lessen starten tussen 14:00 en 14:30. Afhankelijk van het menu zijn we tussen 17:00 en 17:30 klaar.

Er zijn op dit moment nog plekken vrij op de volgende data:

 

19 juni, 10,15,17,24 juli 

 

 

 

Losse lessen

De kids hoeven natuurlijk niet direct 5 lessen af te nemen. Je kunt ook losse lessen kopen en aanschuiven bij bovenstaande data.

Kosten

5x 2,5-3 uur koken (en lekker smikkelen) kost €87,50 (maximaal 6 kids per les)

Een losse les (ook 2,5-3 uur koken en alles lekker opsmikkelen) kost €19,50

Kinderfeestjes  kunnen gehouden worden vanaf €135,00 (invulling in overleg)

 

Mee-neem-maaltijd

Zelf ook honger gekregen? De kids kunnen hun gerechten ook mee naar huis nemen voor de andere familieleden. Hiervoor wordt €5,50 euro per persoon gerekend. Het is wel belangrijk dat het aantal gezinsleden dat mee wil eten 2 dagen voorafgaand aan de les bekend is, in verband met de inkoop van de producten.

Voor het afnemen van een pakket of een losse kookles zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden aan de offerte en factuur toegevoegd.