Nieuwsupdate

Kookclubjes groot succes

De kookclubjes zijn een groot succes. Samen hebben we al zo veel lekkers gemaakt! Bij het thema ‘eieren’ hebben we eieren in ieder gerechtje gebruikt, maar dan net op een andere manier. Er zat een vegetarisch chefje bij, dus daar hebben we het menu heel makkelijk op aangepast! Zo maakten we bijvoorbeeld kaaskroketten welke we paneerden in bloem, eiwit en paneermeel. Eitjes scheiden is voortaan super simpel voor mijn kokjes. Ook maakten we een verse tagliatelle waarbij we eieren hebben bewerkt in het deeg. Samen met een pesto-sausje en een gepocheerd eitje was het heerlijk smullen. De salade met een mooi decoratief gesneden gekookt eitje maakten we af met een zelfgemaakte balsamicodressing met een basis van onze eigen mayonaise. De ouders konden er ook van smullen want er werden ook mee-neem maaltijden besteld. Super handig, want na een drukke dag werken de zelfgemaakte maaltijd opeten van je zoon of dochter is natuurlijk helemaal het einde!

De thema’s Groenten & Fruit, Buitenkoken, Bella Italia, Vive La France en Glutenvrij staan ook nog op het programma.