Informatie

Kinderkookfeestje

*** Helaas kan de kookclub tot nader bericht niet meer op de oude locatie plaatsvinden i.v.m. ontvangen bericht van de Gemeente. Kookfeestjes kan ik nog wel op een andere locatie verzorgen! ***

Heb je als kleine chef iets te vieren en wil je samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes een hele middag koken? Dat kan natuurlijk ook. We zullen dan samen een feestelijk menu gaan klaarmaken en koksmutsen en menukaarten versieren. In principe zijn de kinderkookfeestjes vanaf 7 jaar. Mocht je jonger zijn dan 7, dan kijken we samen wat we kunnen gaan klaarmaken. Ik bereid dan gewoon wat extra dingen voor en dan kunnen de kinderen alsnog zelf aan de slag! We kunnen er ook een bakfeestje van maken: koekjes bakken, cupcakes versieren en knutselen aan een mooie koksmuts. Daarnaast is het ook mogelijk om een high-tea feestje te organiseren waarbij de kinderen verkleed kunnen komen en we heerlijke scones, soep, quiche, en sandwiches maken. Voor prijzen en contact kun je hier kijken.

Omdat iedere chef anders is bespreken we van te voren de wensen voor een kinderkookfeestje. Het is dus het makkelijkste om even contact op te nemen over de invulling van het feestje.